Készítse fel gyermekét a jövőre angol beszédközpontú tanfolyammal

Játékos angoltanfolyamok 6-14 éves korig

100% beszédközpontú Don't Panic Angol képzések már a kicsik számára is

Már kiskorban megszerettetjük a nyelvtanulást

Már 6 éves kortól megmutatjuk és megtanítjuk az angol nyelv csodáját. Egy olyan biztonságos és támogató környezetben készülhet gyermeke a magabiztos angol beszédre, ami sajnos a közoktatásban nem mindig biztosított.

Motiváló és játékos angolórák az alsósok és felsősök igényei szerint

Célunk, hogy a junior tanfolyamra járó gyerekek úgy sajátítsák el az angol gondolkodást, hogy közben jól érzik magukat, új barátságokat kötnek és hétről-hétre jó kedvvel jönnek hozzánk játszva tanulni és kikapcsolódni angol nyelven.

Angol gondolkodás elsajátítása, felnőtt korban ez már alap legyen

A mai gyerekek számára már nem jelent előnyt az angoltudás, ez a továbbtanulás és a sikeres karrier alapfeltétele. Ha az angol elsajátítása fiatalon és élvezetes módon történik, azáltal kinyílnak a kapuk a többi idegen nyelv számára is.

100% pénzvisszafizetési garancia az első óra után

Miért ideális a Don't Panic módszerével tanulni?

A Don’t Panic Angol nyelviskolákban a 100% angol beszéd módszertant alkalmazzuk, így garantáltan csak angolul töltjük el mind a 60 percet. A gyerekek kommunikatív és tevékeny feladatokon keresztül sajátítják el a nyelvet. A tanuló központú megközelítés hívei vagyunk, ami aktívan vonja be a gyerekeket a nyelv használatába a korosztálya számára érdekes feladatokon keresztül. Kurzusainkat fix időpontokban indítjuk, így segítve a szülőket és családokat a könnyebb tervezhetőségben. Megfelelő szintfelmérő eredmény esetén, be lehet csatlakozni már folyamatban lévő képzésekre is.

Hogyan fejlesztjük az angol gondolkodást?

Akár teljesen kezdő szinttől is kizárólag angolul fog folyni a kommunikáció a képzésen. Ez sok szülő és gyermek számára ijesztőnek hangozhat, de több éves tapasztalatunk bebizonyította, hogy 2-3 alkalom után mind a gyerekek, mind a felnőttek nagyszerűen elsajátítják és megértik az angol környezetet. Tanmenetünk kialakítása során kulcsfontosságú volt az életkor és a nyelvi szint alapú tervezés, így alsósok és felsősök nem kerülnek egy csoportba. A korosztálycsoportokon belül a szóbeli, szaktanár által végzett szintfelmérő eredménye alapján alakítjuk ki a jelentkező gyerekek számára a csoportokat teljesen kezdő, vagy annál magasabb nyelvi szintjükhöz igazodva. Mind a 4 készséget fejlesztjük a kurzus során, tehát a hallott szövegértés, a beszéd, az olvasás és az írás egyaránt fókuszba kerül. A közoktatásra jellemző individuális fejlesztéssel szemben, erősítjük a csapatmunkát és az életszerű, kornak megfelelő kommunikációt a kurzus során.

Korosztály és nyelvi szint alapján kialakított csoportok ​

Segítünk kiválasztani a gyermeke számára legmegfelelőbb képzést

Alsós korosztály

Az alsós korosztályon belül több csoportot is kialakítottunk annak érdekében, hogy a szintfelmérőt követően gyermeke a számára legalkalmasabb órán vehessen részt.

Felsős korosztály

A felsős korosztály számára nyelvi szinteknek megfelelő csoportokban indulnak képzéseink a minél hatékonyabb együtt-tanulás érdekében.

Tedd meg az első lépést!

Don't Panic Angol Blaha (Franchise Központ)

EZEK KÖZÜL A HELYSZÍNEK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ!

Szintmérés regisztráció

Jelentkezz ingyenes szintfelmérődre – próbáld ki rizikómentesen – kezdd el az utolsó angoltanfolyamot, amire életedben szükséged lesz!

Gyakran Ismételt Kérdésekre megnyugtató válaszok

Ez azt jelenti, hogy az angoltanítási módszerünk eltér a megszokottól. Mivel a beszéd az egyetlen készség, amit egyedül nagyon nehéz fejleszteni, nyelviskolai óráinkon főként erre koncentrálunk, ezért beszédfejlesztő feladatok teszik ki a 60 perces alkalmaink nagy részét. Előfordul pár soros írásbeli vagy olvasási, esetleg hallásfejlesztő feladat, de a kommunikációs módszerünk gerincét nem ezek adják. A beszédfejlesztő feladatok legtöbbje a helyes nyelvtanra és a szókincsbővítésre, valamint természetesen a hallás utáni értés fejlesztésére fókuszál. Egy olvasmányt vagy egy fogalmazást otthon is fel lehet dolgozni, és úgy véljük nincs szüksége gyermekének arra, hogy Ön azért fizessen egy tanárt, hogy nézze, ahogy ír vagy olvas. Játékos, de mégis hatékony feladatokon keresztül fogja gyermeke használni az angol nyelvet, miközben tanáraink anyanyelvi környezetet teremtenek számára – természetesen a saját nyelvi szintjén. Azt fogja gyermeke érezni, hogy csak angolul tud megszólalni, és ezzel a “kényszerrel” óráról-órára egyre jobb és magabiztosabb angolt fog beszélni.

Alsó tagozatos kezdők: Smart Junior 1 és 2

Alsó tagozatos újrakezdők: Get Smart 1-3

Felső tagozatosok: Enter the Portal 1-4

Amint igény keletkezik arra, hogy a gyerekek is online járhassanak órára, vagy esetleg a pandémia miatt nem lehet majd  bejönni az iskolába, azonnal tudunk online órákat biztosítani.
Próbálunk az igényekhez alkalmazkodni, amennyire csak lehetséges, így a gyermek órákat 16:00 és 18:00 óra között tartjuk. Bővebb információt az aktuális tanfolyamokról Oktatás Szervezőnk tud adni, aki a jelentezési lap kitöltése után nem sokkal fel fogja venni Önnel a kapcsolatot, de akár iskolánk telefonszámán is érdeklődhet.
Csoportos órákat maximum 8 fővel tartunk, így több figyelem jut a gyermekekre. 
Iskolánkban készpénzben, átutalással vagy bankkártyával is tud fizetni.
Ez attól függ, meddig fog tartani gyermeke céljának elérése. Egy tankönyv anyagának elsajátítására szinttől függően 40 vagy 50 órára van szükség. Ezalatt gyermeke akár fél nyelvi szintet is fejlődhet. A cél az állandó angol beszéd minden órán, és ezzel máris többet fejlődik a diák, mint az általános iskolák többségében.
Természetesen. Az első óra után, amennyiben nem elégedettek, visszafizetjük a tanfolyam díját.
A szintfelmérő során egy angoltanár segítségével beazonosítjuk azt a szintet, ahol gyermeke jelenleg tart, hogy a legmegfelelőbb csoportba kerülhessen. Az 5 perces angol nyelvű beszélgetés során arra vagyunk kíváncsiak, amit tud, nem pedig arra, amit nem, így ez nem egy vizsgaszituáció, hanem kellemes, támogató környezetet teremtünk neki.