K√©sz√ľlj fel az EuroExam nyelvvizsg√°dra a Don't Panic Angoln√°l

Hivatalos vizsgapartners√©g√ľnk garant√°lja a leg√°tfog√≥bb felk√©sz√≠t√©st, sikergaranci√°val!

A Don't Panic Angol az EuroExam vizsg√°k hivatalos partnere. Mit jelent ez a te felk√©sz√ľl√©sed szempontj√°b√≥l?

Szigor√ļan ellenŇĎrz√∂tt szak√©rtelem

Felk√©sz√≠tŇĎ tan√°raink rendelkeznek az EuroExam hivatalos k√©pes√≠t√©s√©vel, √≠gy garant√°ltan a legjobb minŇĎs√©get kapod az oktat√°sban.

√Ėtv√∂zt√ľk az EuroExam k√∂vetelm√©nyeit besz√©dk√∂zpont√ļ oktat√°si m√≥dszer√ľnkkel

A sz√≥beli vizsg√°ra val√≥ felk√©sz√ľl√©st nagyban elŇĎseg√≠ti 5 √©ve t√∂k√©letes√≠tett besz√©dk√∂zpont√ļ rendszer√ľnk kialak√≠t√°sa, √≠gy ha n√°lunk k√©sz√ľlsz, biztosan nem fogsz elv√©rezni ezen a modulon.

Nyelvvizsga garanci√°nk biztos√≠tja, hogy nulla rizik√≥val v√°ghass bele k√©pz√©s√ľnkbe!

Ha B1 szinten jársz, érdemes belevágni

Mivel ez a k√©pz√©s√ľnk c√©lzottan a B2 vagy C1 szintŇĪ nyelvvizsg√°ra k√©sz√≠t fel t√©ged, √©rdemes megbizonyosodnod arr√≥l, hogy a megfelelŇĎ nyelvi szinten tartasz a k√©pz√©s maxim√°lis kihaszn√°l√°s√°hoz. A nyelvi szinted meg√°llap√≠t√°s√°hoz term√©szetesen seg√≠ts√©get ny√ļjtunk beiratkoz√°sn√°l. Ha viszont m√°r most szeretn√©d letesztelni a nyelvi szinted, a gombra kattintva megteheted.

Milyen szisztéma szerint tanítunk?

Fontos, hogy b√°r a nyelvvizsgafelk√©sz√≠t√©s sor√°n az EuroExam megfelelŇĎ szintj√©nek k√∂vetelm√©nyeit vessz√ľk sorra √©s gyakoroljuk be, a besz√©dk√∂zpont√ļs√°g √©s 100% angol nyelvi k√∂rnyezet biztos√≠t√°sa is adott k√©pz√©s√ľnk√∂n. √ćgy tudjuk garant√°lni, hogy a sokak √°ltal neh√©znek tartott sz√≥beli vizsg√°ra is k√©szs√©gszintŇĪ, val√≥s tud√°ssal √©rkezz.

Miért lesz jó neked, ha a Don't Panicet választod?

EuroExam x Don't Panic felk√©sz√≠tŇĎnk√∂n √∂tv√∂zz√ľk az EuroExam √°ltal megteremtett professzion√°lis nyelvvizsga sztenderdet a Don't Panic Angol besz√©dk√∂zpont√ļ √©s angol nyelvi k√∂rnyezetre alapul√≥ m√≥dszertan√°val. Ez√°ltal egy olyan biztos tud√°st saj√°t√≠tanak el a r√©sztvevŇĎk, ami nem csup√°n sikeres nyelvvizsg√°t eredm√©nyez, de a val√≥ √©letben is haszn√°lhat√≥, magas szintŇĪ √©s elm√©ly√≠tett angoltud√°st ad.

Egy√©ni √©s kiscsoportos felk√©sz√≠tŇĎink‚Äč

Válaszd ki a számodra legideálisabb képzést!

Egy√©ni felk√©sz√≠tŇĎ

Egy√©ni felk√©sz√≠tŇĎnket elsŇĎsorban azoknak javasoljuk, akik annyira elfoglaltak, hogy nem tudnak kiscsoportos felk√©sz√≠tŇĎnkh√∂z csatlakozni, vagy valamilyen speci√°lis k√©szs√©g√ľkre szeretn√©nek koncentr√°lni.

Kiscsoportos felk√©sz√≠tŇĎ

Kiscsoportos felk√©sz√≠tŇĎnk fix idŇĎpontokban veszi √°t l√©p√©srŇĎl l√©p√©sre a nyelvvizsga anyag√°t. √Črdemes ezt a konstrukci√≥t v√°lasztani, hiszen a csoportos lehetŇĎs√©g kiv√°l√≥an szimul√°lja a sz√≥beli nyelvvizsgahelyzetet.

EZEK K√ĖZ√úL A HELYSZ√ćNEK K√ĖZ√úL V√ĀLASZTHATSZ!

Don't Panic Angol Blaha (Franchise Központ)

Tedd meg az elsŇĎ l√©p√©st!

Szintmérés regisztráció

Jelentkezz ingyenes szintfelm√©rŇĎdre – pr√≥b√°ld ki rizik√≥mentesen – kezdd el az utols√≥ angoltanfolyamot, amire √©letedben sz√ľks√©ged lesz!